вівторок, 17 лютого 2009 14:17

Симоненко помститься Грачу

Симоненко помститься Грачу

Лідер Компартії Петро Симоненко упевнений, що розколу в партії не буде.

"Ніякого розколу в партії немає, і не буде!", - сказав Симоненко в інтерв"ю Главреду.

Коментуючи конфлікт з Леонідом Грачем, Симоненко сказав: "Партія сама дасть відповідь на питання: якщо все це стає системою, ми обов"язково розглянемо це питання на президії.

До речі кажучи, на президії ЦК КПУ 26 грудня, у присутності всіх перших секретарів обкомів партії, прийнято рішення винести на пленум питання про виведення Грача зі складу президії ЦК КПУ.

"Ніякого розколу в партії немає і не буде!"

Тому що треба нести відповідальність разом з товаришами за партію, а не фрондувати і нести смуту! Я ще раз хочу підкреслити: у партії здорова обстановка, але зрозуміло, що дехто намагається представити все зовсім по-іншому", - відзначив Симоненко.

"Адже попіаритися, представити себе – це ж дуже зручно! Але виходить, що досвідчена людина, доктор наук, професор Леонід Іванович Грач стає легкою здобиччю жовтої преси!

Каже про те, що він - лідер партії, а кожен виступ, кожна заява - в жовтій пресі, і проти партії! Тому тут, я думаю, всім зрозуміло, про що йде мова", - відзначив лідер КПУ.

Нагадаємо, що Грач з задоволенням коментував особисте життя лідера КПУ Симоненка, поки той був у лікарні, однак заперечував, що хоче зайняти його місце.

"Що стосується нібито мого бажання змінити Симоненка, хочу всім сказати — я і так лідер партії. Як особистіть я затребувана людина. А бути формальним лідером немає бажання. Якби я цього хотів, то міг би стати ним вже давно", – сказав Грач в інтерв"ю Делу.

"Петру Миколайовичеві необхідно серйозно задуматися про все: про сім"ю, про життя, яке він прожив з сім"єю. І зокрема про те, що розповідає його нова супутниця Оксана в інтерв"ю ЗМІ.

Своїми розповідями вона нанесла більше шкоди, ніж інші інформаційні повідомлення. Сьогодні по партії битимуть. Адже ми стоїмо не лише на ідеологічних принципах, але і позиціях високої моралі. А після цього випадку дуже важко нам судитиме когось іншого", - відзначив нардеп.

"Я вже сьогодні чую негативні оцінки з боку противників партії — мовляв, ах ви такі-сякі. Вперше про розлучення я дізнався з телепередач. Якби це сталося раніше, то прямо в очі сказав би Петру Миколайовичеві по-чоловічому: партія не може через тебе отримувати удари", - додав Грач.

Про скандал в сім"ї Симоненка стало відомо після того, як його дружина Світлана в ефірі одного з телеканалів розповіла про своє розлучення з чоловіком, його коханку та позашлюбну дитину головного комуніста країни.

За матеріалами: Главред, Дело.
Зараз ви читаєте новину «Симоненко помститься Грачу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі