середа, 27 жовтня 2010 14:48

Симоненко пішов проти уряду Азарова

Симоненко пішов проти уряду Азарова

Лідер Компартії Петро Симоненко не підтримує ідею про приватизацію теплокомуненерго.

Про це він сказав на прес-конференції в Харкові, коментуючи ініціативу уряду приватизувати підприємства теплової енергетики.

"Категорично я виступаю проти того, щоб приватизувалися ці підприємства. Комунальне підприємство - це колосальний інструмент територіальної громади для того, щоб ми могли сьогодні допомагати нашим людям", - зазначив Симоненко.

"Я вважаю, що це повинно бути комунальною власністю, і міські ради повинні на це впливати", - підкреслив лідер КПУ.

За словами політика приватизація підприємств комунальної теплоенергетики неминуче призведе до підвищення тарифів на комунальні послуги.

"Як тільки це потрапляє в приватні руки, я вас запевняю, буде проголошуватися, що для того, щоб провести реформи, необхідне підвищення тарифів. Слово реформи і тарифи - це в них одне й те саме. Реформа для них - це шлях, яка залізти в кишеню до іншого", - сказав Симоненко.

Віце-прем'єр Сергій Тігіпко заявив, що Кабмін найближчим часом почне підготовку підприємств теплової енергетики до приватизації.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Симоненко пішов проти уряду Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі