вівторок, 30 вересня 2008 16:11

Симоненко підрахував, у скільки українцям обходиться Президент

Скорочення посади президента зможе заощадити державі істотні кошти. Таку думку висловив лідер фракції Компартії України Петро Симоненко.

"На 2008 рік практично на все обслуговування президента бюджетом передбачено 1,2 млрд грн, а наступного року уряд пропонує в бюджеті виділити на ці ж цілі вже 1,6 млрд грн", - поінформував політик.

На його думку, це свідчить про те, що народу України потрібно подумати про те, куди йдуть їхні податки - "на обслуговування чиїхось інтересів, в першу чергу президента, і для того, щоб йому по 350 млн літаки купувати, або на те, що можна було б зробити для людей".

"Я вважаю, що сьогодні слід було б подумати взагалі про ліквідацію як посади президента, так і нікому не потрібного Секретаріату, який намагається перетягнути на себе повноваження й правління. А це становить загрозу для керівництва державними процесами, і це загроза для розвитку нашої держави", - зазначив Симоненко.

Він глибоко переконаний, що кожен, хто йде в Секретаріат, повинен свідомо для себе визначати, що йде туди обслуговувати інтереси людей, а не діяти поза законом і поза Конституцією.

"Сьогодні керівник Секретаріату Президента практично особисто дає старт кожній незаконній кампанії або конкретним діям, які суперечать Конституції України і нашим законам", - вважає лідер КПУ, повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко підрахував, у скільки українцям обходиться Президент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі