пʼятниця, 25 липня 2008 16:54

Симоненко каже, що комуністи справедливо отримали посади від Тимошенко

Лідер Компартії Петро Симоненко заявляє, що їхнього однопартійця Василя Мармазова було призначено заступником міністра внутрішніх справ ще за часів антикризової коаліції.

Про це Симоненко сказав на прес-конференції у Черкасах, коментуючи заяви Партії регіонів про підкуп комуністів посадами збоку БЮТ.

"Заступник міністра – це не політична, а фахова посада. І ми тільки повернули справедливість, захистивши фахівця від необгрунтованого звільнення з посади", - сказав він, повідомляє прес-служба КПУ.

Коментуючи закиди Партії регіонів щодо призначення урядом члена фракції КПУ Миколи Тимошенка на посаду голови Держкомітету з питань лісового господарства, Симоненко сказав, що "комуністи у своїх діях і рішеннях керується виключно інтересами простих людей та захищають країну від пограбування".

"Позиція комуністів щодо необхідності продовження мораторію на продаж землі та проведення неупередженої і об"єктивної кадастрової оцінки земельних ресурсів, а ліси – це гігантський земельний ресурс, збігається з вимогами багатьох громадян України. Саме тому, враховуючи наші передвиборчі обіцянки захистити національну безпеку держави і не допустити приватизації землі, особливо іноземцями, ми будемо вирішувати ці питання, зокрема, очолюючи Держкомліс", - заявив він.

Як відомо, у четвер Партія регіонів заявила, що БЮТ підкупає Компартію посадами, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко каже, що комуністи справедливо отримали посади від Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі