середа, 07 листопада 2007 10:35

Симоненко хоче створити "лівий фронт"

Лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко вважає, що в країні необхідно створити "лівий фронт", який би об"єднав усі ліві політичні сили. Про це він сказав журналістам у середу в Києві, після покладання квітів до пам"ятника Леніна.

Симоненко вважає, що цю ініціативу мають підтримати всі політичні сили, які сповідають ліву ідеологію.

На його думку, однією з причин для такого об"єднання має послужити те, що "дії нинішнього президента України свідчать про те, що він хоче відродити фашизм у країні".

Лідер КПУ повідомив, що його партія підготувала пропозиції щодо можливості створення "лівого фронту", які хотіла б обговорити з іншими політичними силами.

На даний час біля пам"ятника Леніна перебуває близько 50 прихильників Компартії, які прийшли відсвяткувати 90-річчя Жовтневої революції 1917 року.

Обстановка спокійна. Ніхто з політичних опонентів комуністів не намагається перешкодити їм провести мітинг, порядок забезпечує близько десяти міліціонерів.

Як повідомлялося, ввечері у вівторок Окружний адміністративний суд Києва заборонив Комуністичній партії України і ВО "Свобода" проводити 7 листопада акції на Майдані Незалежності.

З ранку центр Києва оточений посиленими нарядами міліції, входи на головну площу країни – Майдан – перекриті металевими щитами, пише Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко хоче створити "лівий фронт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі