четвер, 12 червня 2008 15:38

Схефферу буде цікаво дізнатися, чому Янукович змінив свою думку про НАТО - Немиря

Представникам НАТО буде цікаво дізнатися, чому Віктор Янукович, який вніс позитивний внесок до розвитку відносин України з Альянсом, змінив зараз свою позицію на 180 градусів, вважає віце-прем"єр-міністр з питань євроінтеграції Григорій Немиря.

Про це він повідомив сьогодні на прес-конференції, відповідаючи на питання журналістів щодо перспектив зустрічі лідера Партії регіонів Віктора Януковича з Генеральним секретарем НАТО в ході його візиту до України 16 червня.

Немиря нагадав, що Генеральний секретар НАТО приїжджає до України на запрошення, яке свого часу йому направили Президент України Віктор Ющенко і Віктор Янукович, який у той час очолював уряд.

Пізніше це запрошення з боку прем"єр-міністра було оновлене керівником діючого уряду Юлією Тимошенко під час її візиту до Брюсселя.

"Ми пам"ятаємо, наскільки істотний внесок, позитивний внесок, зробив Віктор Янукович як прем"єр-міністр України в розвиток відносин України і НАТО. Ми пам"ятаємо, що Партія регіонів голосувала за закон 2003 року про основи національної безпеки України ст. 6 і ст. 8 якого передбачають вступ України в НАТО. Ми знаємо, що Партія регіонів змінила або міняє зараз позицію. Безумовно, я думаю, є зацікавленість в тому, щоб зрозуміти мотиви, причини зміни цієї позиції, яка виглядає як зміна на 180 градусів", - сказав Немиря, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Схефферу буде цікаво дізнатися, чому Янукович змінив свою думку про НАТО - Немиря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі