неділя, 10 лютого 2019 09:44

"Схаменіться" - Аваков звинуватив кандидатів у президенти в розпалюванні ненависті

"Схаменіться" - Аваков звинуватив кандидатів у президенти в розпалюванні ненависті
Міністр МВС Арсен Аваков відреагував на "погану гру" кандидатів у президенти. Фото: УНІАН

Українці заслужили чесні вибори, а не політичний бруд. Таку заяву зробив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Варто зупиниться. Компанія тільки починається, панове політики. 50 днів до виборів. Зберіться, панове кандидати, домовтеся як вести чесну конкуренцію і не втратити країну, не розміняти все на ненависть і підлі провокації. Адже це так приємно чесно виграти вибори. Наш народ багато страждав і заслужив чесні вибори, а не майданчик політичного бруду", - зазначив міністр у "Фейсбуку".

Замість зеленки у конкурнетів одного разу можу вилити кислоту, вважає міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активісти "салютами" обстріляли будинок Авакова

"А де та межа, і хто її визначає - коли замість зеленки обливають опонента кислотою? Хто відповість, озброюючи молодика з наказами "погундосити у опонента з зеленкою"? Хто відповість якщо буде сірчана кислота замість зеленки? Ексцес виконавця скажете? Хто визначає цю межу? Битюг з натягнутою шапкою на очі? Виряджені в камуфляж дешевки, які ніколи не були на фронті?

Штаби політиків!? Адже це ви, хто називає себе чесними і прекрасними, посилаєте бойовиків один на одного, платите за це брудні гроші. А при світлі дня - в підсумку ми зустрічаємося з респектабельними, шанованими людьми з політичних штабів, які дають команди і наймають людей робити низькі речі", - написав він.

9 лютого на Контрактовій площі у Києві правоохоронці затримали учасників акції протесту "Хто замовив Катю Гандзюк?". За повідомленням поліції, молодиків затримали "із зеленкою, газовими балончиками та ножами".

Зараз ви читаєте новину «"Схаменіться" - Аваков звинуватив кандидатів у президенти в розпалюванні ненависті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі