субота, 03 квітня 2021 19:31

Шевченко оприлюднив відео, яке свідчить про фальсифікацію виборів в окрузі № 87 на користь Вірастюка

Шевченко оприлюднив відео, яке свідчить про фальсифікацію виборів в окрузі № 87 на користь Вірастюка

Кандидат в народні депутати від партії "За майбутнє" Олександр Шевченко в Facebook опублікував відео, яке свідчить про фальсифікації.

"Ми отримали відео, перегляньте, яка свідчить, що на дільниці № 260025 у Маняві чітко видно і задокументовано членами ДВК 150 голосів за Олександра Шевченка. Ці бюлетені членами ДВК були передані на зберігання в Окружну комісію, де пролежали без нагляду і належної охорони 5 діб. А при перерахунку бачимо вже, що бюлетенів залишилося тільки 105. Отже, в приміщенні ОВК було викрадено 45 бюлетенів за Олександра Шевченко", - пише кандидат.

Аналогічні крадіжки відбуваються і в документації інших ділянок, стверджує Олександр Шевченко.

За інформацією кандидата, вже на чотирьох ділянках таким чином в приміщенні ОВК були викрадені з виборчої документації більше 300 бюлетенів за Олександра Шевченко. І резюмує: "Цього досить, щоб фальсифікувати вибори на користь провладного кандидата Василя Вірастюка".

Зараз ви читаєте новину «Шевченко оприлюднив відео, яке свідчить про фальсифікацію виборів в окрузі № 87 на користь Вірастюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі