середа, 04 квітня 2007 12:01

Севастопольська міськрада просить Ющенка скасувати скандальний указ

Севастопольська міська рада просить Президента України Віктора Ющенка скасувати указ про проведення позачергових виборів Верховної Ради.

Про це сказано в заяві Севастопольської міськради від 4 квітня, прийнятої на пленарному засіданні позачергової сесії міськради.

"Севастопольська міська рада, виражаючи думку сотень тисяч жителів міста-героя, підтримує Верховну Раду України в її прагненні захистити права народу на демократію, суворе дотримання норм чинної Конституції країни й вимагає від Президента України скасувати указ про проведення позачергових виборів", - сказано в заяві.

Рішення підтримали всі 62 депутати, присутні на сесії.

Депутати вирішили спрямувати текст заяви Президентові України, прем"єр-міністрові України, голові Верховної Ради України й опублікувати в міських газетах.

У Севастопольській міській раді 75 депутатів, з них 45 - від Партії регіонів, 9 - від Блоку Наталії Вітренко, 7 - від Блоку колишнього голови Севастопольської міськадміністрації Сергія Іванова, 5 - від Комуністичної партії, 5 - від партії "Російський блок", 4 - від Блоку севастопольського підприємця Сергія Кондратевського, передають Українські новини.
Зараз ви читаєте новину «Севастопольська міськрада просить Ющенка скасувати скандальний указ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі