пʼятниця, 19 жовтня 2007 11:57

Сесілія Саркозі назвала причини розлучення з президентом Франції

Основною причиною розлучення з президентом Франції Ніколя Саркозі, про яке було оголошено у  четвер, його екс-дружина Сесілія назвала роль першої леді, яка зовсім їй не до вподоби.

"Знайте, публічне життя мені не підходить, воно не відповідає тому, що глибоко в мені", - сказала вона в інтерв"ю газеті Est rеpublicain.

За її словами, вона, навпаки, "любить тінь, спокій, тишу".

"Я була одружена на публічній людині, я завжди це знала, я знаю його 20 років. Його боротьба привела його до посади, на якій він, на мій погляд, прекрасний, тому що він державний діяч, це людина, яка здатна зробити багато що для Франції і французів", - повідомила колишня перша леді республіки.

"Але це не моє місце. Більше не моє місце", - додала Сесілія, відзначивши, що французи "вибрали президента, а не пару".

Сесілія відзначила, що "коли виходиш заміж за політика, особисте і публічне життя стають одними цілими, і це і є початок всіх проблем".

Вона розповіла про те, що після тимчасового розставання у 2005 році, пара так і не змогла відновити нормальні стосунки.

За її словами після деяких непорозумінь подружжя "намагалося все побудувати наново, поставити на перше місце сім"ю", але "просто, це було вже неможливо".

Сесілія поки що  не визначилася з планами на майбутнє. Вона "концентруватиметься на сім"ї" і "подумає про майбутнє". І хоча екс-дружина президента визнає, що те що їй довелося пережити "дуже важко", вона "ніколи не шкодує про прийняті рішення".

У четвер Єлисейський палац офіційно підтвердив інформацію про розлучення президентської сім"ї, поклавши край таким чином чуткам, які поширювалися у пресі протягом кількох тижнів.

За інформацією адвоката президентської пари, екс-подружжя вирішило пов"язані з розлученням питання полюбовно.

Майбутній президент Ніколя Саркозі і Сесілія одружилися у 1996 році. У 1997 році у них народився син Луї, який після розлучення батьків житиме з матір"ю. У екс-першої леді Франції є ще дві дочки від першого заміжжя з тележурналістом Жаком Мартеном, а у президента - двоє синів від першого шлюбу з Марі-Домінік Кюльолі.

Відносини Саркозі з дружиною традиційно знаходилися під пильною увагою французької преси. У 2005 році, коли президент Франції займав пост міністра внутрішніх справ, тимчасове розставання Саркозі з Сесілією стало сенсацією.

У травні 2005 року, у розпал кампанії по проведенню референдуму за Конституцією ЄС, Ніколя Саркозі перестав з"являтися на людях з дружиною, а у пресі з"явилися фотографії Сесілії разом з коханцем Рішаром Аттіасом, другом  Саркозі, що очолює у Нью-Йорку агентство по організації заходів Public Events. Водночас, за інформацією ЗМІ, у глави МВС Ніколя Саркозі був роман з журналісткою Figaro Анн Фюльда. Проте у січні 2006 року друг чети Саркозі оголосив про те, що подружжя знову разом, повідомляє РИА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Сесілія Саркозі назвала причини розлучення з президентом Франції ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі