пʼятниця, 22 серпня 2008 08:47

Семинога рознервувався через Секретаріат Президента і вимагає його розігнати

Секретаріат Президента, замість того щоб обслуговувати Президента, готувати йому документи, тексти виступу і забезпечувати його діяльність, перетворився на якусь таку структуру, що за держкошти розвалює країну і ганьбить Україну.

Таку думку висловив народний депутат України від БЮТ Анатолій Семинога, коментуючи інформацію, що СБУ офіційно звернулася із запитами до Кабінету Міністрів, Служби зовнішньої розвідки і правоохоронних органів України по суті звернення Секретаріату Президента.

"Мене взагалі дивує те, чим займається Секретаріат Президента. Це ганьба, коли висмоктана з пальця якась дурість недалекого чиновника розповсюджується по всій країні. Уявіть собі, що думають прості люди про те все, що відбувається у нашій державі. Уявіть собі, як люди сприймають цю дурість, коли Кабміну постійно не дають працювати недалекі чиновники, які за своїми службовими обов"язками повинні займатися абсолютно іншими справами. Може, пора Генпрокуратурі звернути увагу, чим узагалі займається Секретаріат Президента, які у нього функції, повноваження?" - відзначив політик.

"Секретаріат президента займається чортзна-чим"

Анатолій Семинога нагадав, що Кабмін підзвітний Верховній Раді, а СП ніякого відношення до уряду не має.

"Чому СП втручається в роботу уряду - не зрозуміло. Не зрозуміло також, чому на це ніяк не реагує наш гарант Конституції? Може, пора вже своїх чиновників змусити зайнятися роботою? Може, пора їх змусити свої службові обов"язки виконувати? Мені це дико... Мені здається, що такої інституції як СП взагалі не повинно бути, тому що вона займається чортзна-чим, але не тим, що їй визначено службовими функціями", - обурився Семинога.

Як відомо, Секретаріат Президента звинувачує Тимошенко в співпраці з Росією з метою її підтримки на наступних президентських виборах.

Службою безпеки України отримані документи від Секретаріату Президента, в яких викладена інформація щодо діяльності Кабінету Міністрів у збиток національним інтересам держави.

Отримана інформація буде ретельно оброблена згідно з законом про Службу безпеки України.

СБУ офіційно звернулася із запитами до Кабінету Міністрів, Служби зовнішньої розвідки і правоохоронних органів України по суті звернення Секретаріату, повідомляє прес-служба Президента.

У разі встановлення ознак протиправних дій, які можуть загрожувати державній і економічній безпеці України, матеріали будуть направлені в Генеральну прокуратуру (згідно зі статтею 112 Карно-процесуального кодексу України з урахуванням ст. 9 Закону України "Про державну службу"), пише ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Семинога рознервувався через Секретаріат Президента і вимагає його розігнати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі