пʼятниця, 04 липня 2008 12:33

Семенюк знає про плани Тимошенко, але діяти "по поняттях" не хоче

Фонд держмайна України (ФДМУ) ніколи не діятиме "по поняттях" - "як того хоче Прем"єр Юлія Тимошенко". Про це заявила глава ФДМУ Валентина Семенюк-Самсоненко.

Як повідомили ЛІгабізнесІнформ в прес-службі Фонду, Семенюк-Самсоненко відзначила, що якби вона слідувала всім побажанням Тимошенко, то "вже давно з молотка пішли б і Одеський припортовий завод, і вся українська енергетика, спиртна галузь, ювелірні підприємства". "Такі ось у Кабміну апетити напередодні передвиборчої кампанії", - сказала чиновник.

Семенюк також підкреслила, що в планах уряду Тимошенко продаж лотами шахт Донецької і Луганської області, "причому без всякої підготовки". "Немає навіть проекту закону про правила приватизації у вугільній галузі. Нічого не немає, а вже око покладене на низку шахт. І існує загроза продажу стратегічних підприємств під виглядом збиткових", - додала Семенюк-Самсоненко.

За її словами, Фонд ніколи не діятиме "по поняттях", а в своїх діях має намір керуватися лише законами. "Саме це і дратує представників БЮТ, що мають намір "дістатися" до ласих об"єктів держвласності", - підсумувала керівник Фонду.

Нагадаємо, Спеціальна контрольна комісія Верховної Ради з питань приватизації визнала роботу ФДМУ незадовільною і звернулася у Верховну Раду з проханням розглянути питання про відповідність голови ФДМУ Семенюк-Самсоненко посаді, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Семенюк знає про плани Тимошенко, але діяти "по поняттях" не хоче». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі