середа, 04 червня 2008 10:10

Семенюк залишиться керівником ФДМУ, поки БЮТ не замінить Портнова - НУ-НС

Кандидатуру Портнова фракція блолку НУ-НС не підтримає. Однозначно. Про це заявив народний депутат від блоку "Наша Україна - Народна самооборона" Микола Кульчинський.

"Ми будемо нашим партнерам по коаліції рекомендувати замінити кандидатуру Андрія Портнова на будь-якого іншого кандидата на посаду голови ФДМ, незважаючи на те, що це їхня квота. Якщо ж вони не погодяться, ми не голосуватимемо за його призначення", - заявив політик.

Він також запевнив, що фракція НУ-НС, якщо Портнова не замінять, взагалі не голосуватиме за звільнення голови ФДМ Валентини Семенюк-Самсоненко доти, поки не буде озвучена інша кандидатура.

"Я знаю, що ми не голосуватимемо за Портнова. Офіційної заяви від фракції НУ-НС поки що немає з цього питання, але я думаю, що в БЮТ про наші думки поінформовані", - додав Кульчинський.

Нагадаємо, фракція БЮТ, згідно з коаліційною угодою, має квоту на призначення глави Фонду державного майна України. У БЮТ заявили, що цим кандидатом вони висунуть Андрія Портнова.

3 червня, заступник голови фракції БЮТ Андрій Кожем"якін заявив, що Блок Тимошенко має намір домовитися з НУ-НС про внесення до порядку денного ВР 4 червня питання про звільнення Валентини Семенюк-Самсоненко з посади голови Фонду держмайна.

Нардеп з НУ-НС Тарас Стецьків вважає, що парламент може розглянути в середу питання про звільнення Валентини Семенюк з посади голови ФДМУ.

Разом з тим член НУ-НС Роман Зварич заявив, що його фракція не підтримуватиме кандидатуру Андрія Портнова на посаду голови Фонду держмайна, незважаючи на відновлення налагодженої роботи коаліції.

"Важко буде знайти аргументи, щоб підтримати кандидатуру, яка за квотою належить нашим партнерам по коаліції, якщо сам кандидат практично поводиться так, щоб викликати негатив з нашого боку", - сказав він, пише ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Семенюк залишиться керівником ФДМУ, поки БЮТ не замінить Портнова - НУ-НС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі