вівторок, 06 травня 2008 08:11

Семенюк вигнала свого заступника, бо він піддався на шантаж Тимошенко

Голова ФДМ Валентина Семенюк-Самсоненко відсторонила від виконання службових обов"язків свого заступника Дмитра Парфененка у зв"язку із проведенням службового розслідування про перевищення службових обов"язків. Про це вона заявила на прес-конференції в понеділок, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За її словами, департамент контрольно-ревізійної роботи й економічної розвідки разом з компетентними органами проводить розслідування у зв"язку з оголошенням про поновлення конкурсу з продажу 99,52% акцій ВАТ "Одеський припортовий завод" у номері газети "Відомості приватизації" від 26 квітня, який Семенюк- Самсоненко вважає фальшивим.

На думку голови Фонду, здійснити такі дії Парфененка примусили шляхом шантажу у зв"язку з тим, що саме він проводив найбільш резонансні приватизаційні конкурси.

При цьому вона нагадала, що уряд Юлії Тимошенко під час лютневої спроби зміни керівництва і усіх заступників голови ФДМ лише його залишив на посаді.

Семенюк-Самсоненко ще раз висловила впевненість, що "фальшивої приватизації по фальшивій газеті" ОПЗ не відбудеться, тому що у випадку проведення вона буде оскаржена в судах.

Крім того, голова ФДМ продемонструвала документи, що підтверджують юридичну й фізичну адресу Фонду держмайна на вул. Кутузова в Києві, що, на її думку, доводить незаконність спроб управління Фондом з будівлі Кабінету міністрів Андрієм Портновим, призначеним урядом в.о.голови ФДМ.

Коментуючи призначену прем"єром на 6 травня нараду із головами регіональних відділень Фонду, Семенюк-Самсоненко нагадала, що для цього вони повинні одержувати дозволи голови ФДМ.

Як відомо, у понеділок суд знову призупинив постанову Кабміну про оголошення конкурсу з продажу ОПЗ.
Зараз ви читаєте новину «Семенюк вигнала свого заступника, бо він піддався на шантаж Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі