четвер, 03 липня 2008 13:13

Семенюк відзвітувала перед комісією Ради

Представники Партії регіонів залишили засідання спеціальної контрольної комісії Верховної Ради з питань приватизації, котра у четвер розглядає звіт Фонду держмайна про його діяльність у 2007 році.

Зокрема, депутати Дмитро Колесніков та Ігор Лисов залишили засідання після того, як заслухали звіт голови ФДМ Валентини Семенюк-Самсоненко, повідомляє УНІАН.

Перед тим як піти, Колесніков пояснив, що на засіданні відсутній кворум, присутні всього 8 депутатів.

"Тому, враховуючи важливість питання, ухвалювати будь-які постанови не можна і неможливо", - зазначив він.

Як вважає Лисов, у зв`язку з тим, що на засіданні не були присутні керівники уряду і наглядових органів, воно буде неефективним.

Як пояснив депутат журналістам після того, як залишив засідання, він вважає його "фарсом і політичним замовленням".

У свою чергу, депутат від БЮТ Валерій Писаренко зазначив, що на засіданні контрольної комісії присутні представники всіх політичних сил і профільних відомств, тому з рішенням, яке ухвалить комісія, "можна виходити на Верховну Раду".

При цьому депутат від НУ-НС Олександр Бондар вважає, що двом членам Партії регіонів надійшла команда блокувати засідання комісії.

"Це рішення було ухвалено на засіданні фракції, такі рішення ухвалювалися, коли засідав Комітет з економічної політики за програмою приватизації, коли Партія регіонів повністю блокувала засідання. При цьому це відбувається у випадках, коли вони самі виступають ініціаторами засідань. Вони і Валентина Петрівна (Семенюк-Самсоненко) наполягали на звіті голови фонду", - сказав Бондар.

Зараз ви читаєте новину «Семенюк відзвітувала перед комісією Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі