вівторок, 22 квітня 2008 08:09

Семенюк вибачилася за відміну приватизації Одеского припортового заводу

Голова Фонду держмайна Валентина Семенюк-Самсоненко вибачилася перед представниками компаній – потенційних інвесторів "Одеського припортового заводу" за відміну приватизаційного конкурсу з продажу контрольного пакету цього підприємства.

Під час зустрічі з інвесторами у понеділок Семенюк-Самсоненко закликала їх звернути свою увагу на інші об"єкти, які сьогодні виставляються на продаж Фондом держмайна.

"У нас є невеликі об"єкти, які можуть бути для вас також інвестиційно привабливими", - сказала Семенюк-Самсоненко.

За її словами, на сьогодні заявки на ознайомлення з конкурсною документацією і підприємством подали 20 інтересантів, 8 з них уже звернулися до Антимонопольного комітету щодо дозволу на придбання ОПЗ, а одна компанія – "Азотсервіс" (Росія) – надала заставу для участі у конкурсі.

1 лютого Кабінет міністрів затвердив умови проведення конкурсу з продажу акцій "Одеського припортового заводу".

Фонд держмайна 20 лютого оголосив конкурс з використанням відкритої пропозиції ціни за принципом аукціону з продажу 99,52% пакету акцій "Одеського припортового заводу".

Стартова ціна пакету, який виставляється на конкурс, - 3 млрд. грн. Конкурс мав відбутися через 75 днів після публікації оголошення.

15 квітня президент Віктор Ющенко своїм указом зупинив розпорядження Кабінету міністрів від 11 лютого про затвердження умов конкурсу з продажу 99,52% пакету акцій ОПЗ.

Президент також звернувся до Конституційного Суду з поданням щодо конституційності відповідного розпорядження Кабміну, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Семенюк вибачилася за відміну приватизації Одеского припортового заводу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі