понеділок, 07 липня 2008 13:38

Семенюк упевнена, що стане Президентом і не зрадить Мороза

Голова ФДМ, соціалістка Валентина Семенюк-Самсоненко категорично спростувала інформацію про її можливий перехід у партію "Єдиний Центр", створювану сьогодні під патронатом секретаріату президента.

Про це повідомляє прес-служба Соціалістичної партії України.

"Я в СПУ з 1991 року, пройшла з партією весь її шлях, пережила нелегкі опозиційні роки. Сьогодні Соцпартія висунула мене кандидатом у президенти України, у яких я маю намір брати участь і отримати переконливий результат", - зазначила Семенюк.

"Моя діяльність на посаді голови Фонду держмайна, закони, ухвалені з моєї ініціативи парламентом, громадська діяльність на чолі Союзу жінок України "За майбутнє дітей" - усе говорить про те, що я відстоюю ідеї соціальної справедливості, захищаю інтереси держави", - запевняє вона.

"Тому про зраду партії з моєї сторони не може бути й мови. Я нікуди не збираюся іти, моє життя і робота пов"язані з СПУ. А ті, хто поширює подібні чутки, мають одну мету - посіяти ворожнечу", - заявила Семенюк.

Вона також додала, що президент Віктор Ющенко ніколи не допомагав їй особисто, і не був лобістом її політичних інтересів.

"Ющенко виступає за дотримання норм Конституції в даних конкретних випадках, коли йдеться про незаконне перепідпорядкування Фонду, спробах рейдерських захоплень ФДМ із боку депутатів і уряду. Він просто виконує президентські обов"язки - подвигу чи політичних симпатій отут немає", - запевнила Семенюк, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Семенюк упевнена, що стане Президентом і не зрадить Мороза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі