пʼятниця, 25 квітня 2008 14:38

Семенюк розповіла, навіщо Тимошенко захопила ФДМУ

Семенюк розповіла, навіщо Тимошенко захопила ФДМУ
Голова ФДМУ Валентина Семенюк-Самсоненко звинувачує БЮТ в намаганні знищити архіви ФДМУ. Про це вона повідомила журналістам на прес-конференції.

За її словами, однією з цілей сьогоднішньої спроби захоплення ФДМУ є знищення архівних документів фонду, де йдеться про інвестиційні зобов"язання інвесторів, які придбали об"єкти державного майна. Також вона повідомила, що у зв"язку з напруженою ситуацією, всі печатки та документа ФДМУ знаходяться під її особистим контролем.

Коментуючи рішення Окружного адміністративного суду Києва, вона заявила, що ФДМУ не отримував оригіналу цього рішення, а воно надійшло лише факсом, тому вона ставить під сумнів його існування. Вона додала, що в електронній базі суду рішення немає.

Також вона заявила, що "її звільнення можливе лише за наступних умов: необхідно, щоб парламент прийняв Закон "Про ФДМУ", "Про звільнення з посади голови ФДМУ" та щоб парламент надав можливість їй відзвітувати у ВР про свою діяльність. Також вона заявила, що минулого тижня на українському фондовому ринку відбулось падіння акцій на 5%, що є одним з аргументів того, що не потрібно приватизовувати ОПЗ, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Семенюк розповіла, навіщо Тимошенко захопила ФДМУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі