вівторок, 13 травня 2008 09:23

Семенюк не виконуватиме забаганки Тимошенко,"яка фактично знищила коаліцію"

Юлія Тимошенко відкрито порушує принцип колегіальної роботи Кабміну, самостійно підписуючи документи і розпорядження, що стосуються Фонду Держмайна. Про це Валентина Семенюк сказала в ефірі програми "Свобода Слова" на телеканалі ICTV.

"Кабінет міністрів - це колегіальний орган, і рішення має ухвалюватися колегіально. А на всіх розпорядженнях відносно ФДМ стоїть тільки підпис прем`єра. Судові процеси проти Фонду теж веде депутат з блоку БЮТ, 169 номер списку блоку Тимошенко - замість представника Мінюсту, або представника Секретаріату КМ. Це означає, що прем`єр не довіряє міністрові юстиції, який вже не раз давав принципову оцінку неправовим діям прем`єра в питанні захоплення Фонду і кадрової політики Юлії Тимошенко", - наголосила Семенюк-Самсоненко.

"Фактично, сьогодні Кабміном управляє одноосібно Юлія Володимирівна, про коаліцію мови не йде. Можна сказати, що коаліції в парламенті не існує, ситуація навколо Фонду держмайна підтвердила непереборні розбіжності між БЮТ і НУНС", цитує Семенюк прес-служба СПУ.

"Глава Фонду держмайна виконує Конституцію, закони, розпорядження і постанови уряду, укази Президента, але не особисті розпорядження Юлії Тимошенко", - заявила соціалістка.

Зараз ви читаєте новину «Семенюк не виконуватиме забаганки Тимошенко,"яка фактично знищила коаліцію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі