четвер, 31 січня 2008 15:33

Семенюк нагадала Тимошенко, як брала її на поруки

Глава Фонду держмайна Валентина Семенюк стверджує, що намір уряду звільнити її з цієї посади є "політичною розправою".

"Я прекрасно розумію, що це політична розправа. Але залишаюся на державних позиціях: потрібно відходити від масової приватизації і робити акцент на ефективному управлінні держвласністю", - заявила вона в інтерв"ю журналу "Фокус".

"Є з моєї сторони корупція, немає корупції – це може сказати суд. Але у Тимошенко така звичка – вона вічно шукає ворогів. Поганому танцівнику, якщо туфлі не тиснуть, то капелюх заважає", - сказала Семенюк, нагадавши, що "у 2000-му, коли Тимошенко засадили в кутузку, я брала її на поруки – як депутат, як жінка, і вона тоді розмірковувала про демократію…а сьогодні заявляє такі речі".

"То якщо ти говориш про корупцію, то сформуй спеціальну контрольну комісію. Я представлю звіт, а ви його аналізуйте, пишіть акт і подавайте в суд. Я коли чую такі звинувачення, то думаю: слава Богу, що сьогодні не 1937 рік", - зазначила голова ФДМ, пише "Фокус".

Зараз ви читаєте новину «Семенюк нагадала Тимошенко, як брала її на поруки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі