пʼятниця, 20 червня 2008 08:07

Семенюк каже, що на море її відпустив Ющенко

Семенюк каже, що на море її відпустив Ющенко
Голова Фонду держмайна Валентина Семенюк погоджувала свою відпуску з президентом і задоволена, що верховна Рада дала їй відпочити. Про це вона розповіла в ефірі 5 каналу.

"Я п"ять років не була у відпустці. Останній раз це було у 2003 році, потім 2004 рік – всі акції, події... За три роки роботи у ФДМ у мене накопилось 147 днів відпустки. Я вже коли прийшла до президента і погоджувала пропозицію, то кажу: "Дайте мені хоч 10 днів відпочити", - розповіла Семенюк.

"А він каже: "То тобі ж тут в Україні дуже важко буде", - переказала вона слова Ющенка.

За словами Семенюк, вона вперше відпочивала за кордоном, бо це був подарунок сина (Володимира Самсоненка).

"І я взяла на відпочинок невеличкі укольчики, і там сама собі їх зробила

"Ми з чоловіком вирішили про себе подбати, тим більше, що майдан 2000 дав про себе знати. Є проблеми з позвоночником. Та й ще – у порядку денному Верховної Ради ніякої повістки не було включено. Я подумала, чому я не можу поїхати?", - здивувалася опальна голова Фонду держмайна.

На запитання, що депутатам повідомили, що вона на лікарняному, Семенюк відповіла, що спочатку планувала летіти до лікаря в Німеччину, але потім та приїхала в Україну і тут оглянула Семенюк.

"І я взяла (на відпочинок) невеличкі укольчики, і там сама собі зробила, бо маю можливість так завжди підтримувати себе у формі", - розповіла вона і ще раз подякувала Віктору Ющенку і Арсенію Яценюку за відпочинок.

За словами Семенюк, за час відпустки вона не тільки побувала в Туреччині, але й з"їздила на батьківщину до мами, де не була 5 місяців, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Семенюк каже, що на море її відпустив Ющенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі