понеділок, 27 жовтня 2008 09:04

Семенюк каже, що Луценко зрадить Тимошенко з "Регіонами"

Семенюк каже, що Луценко зрадить Тимошенко з "Регіонами"
Голова Фонду державного майна, один з лідерів Соціалістичної партії Валентина Семенюк-Самсоненко прогнозує появу симпатії в міністра внутрішніх справ, лідера громадського руху "Народна Самооборона", колишнього члена СПУ Юрія Луценка до Партії регіонів.

Про це вона заявила в інтерв"ю радіо "Свобода" 25 жовтня.

"Давайте я спрогнозую. Дай Боже, щоб я ще прийшла до вас у цю студію, я вам спрогнозую: зараз велика любов (у Луценка) до Юлії Володимирівні, пройде за списком Юлії Володимирівни, через місяці три-чотири буде любити Партію регіонів. Дай Боже, щоб я помилилася", - сказала Семенюк-Самсоненко, відповідаючи на питання ведучого, чи не викликає її на допити Луценко.

На зауваження ведучого, що в Луценка склалися не дуже добрі стосунки з депутатом Верховної Ради, членом фракції Партії регіонів Борисом Колесніковим, голова ФДМУ відповіла, що річ тут зовсім в іншому.

"Тут же річ не тільки в Колеснікову, тут зовсім в іншому річ. А тоді, знаєте, від великої любові до великої нелюбові один крок", - сказала Семенюк-Самсоненко.

Вона також зазначила, що із квітня в неї інша охорона, яку надав Президент Віктор Ющенко.

"Тому що я побачила, що пан Луценко може служити всім, кому потрібно", - сказала голова ФДМУ.

У липні 2006 року Луценко вийшов зі складу СПУ.

У грудні 2006 року Луценко ініціював створення громадського руху "Народна Самооборона".

На позачергових виборах Ради-2007 Луценко очолив виборчий список Блоку "Наша Україна-Народна Самооборона".

10 жовтня 2008 року Луценко виступив за спільну участь "Народної Самооборони" і Блоку Юлії Тимошенко в позачергових виборах Ради, оголошених Ющенком 9 жовтня, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Семенюк каже, що Луценко зрадить Тимошенко з "Регіонами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі