вівторок, 02 листопада 2010 11:13

Ще одному міністру Тимошенко вішають 70 мільйонів збитків

Ще одному міністру Тимошенко вішають 70 мільйонів збитків

Генпрокуратура завершила розслідування у кримінальній справі за обвинуваченням колишнього в.о. міністра оборони Валерія Іващенка. Йому та арбітражному керуючому держпідприємства "Феодосійський судномеханічний завод" інкримінують службові зловживання та пособництво у незаконному відчуженні майна під час його санації. Про це їм оголошено 1 листопада.

У прес-службі ГПУ зазначають, що унаслідок незаконних дій обвинувачених майно державного підприємства було реалізовано одній із приватних комерційних структур, що завдало збитків державі на суму 70,9 млн грн, зазначили в Генпрокуратурі.

Як повідомила прес-служба ГПУ, у ході досудового слідства встановлено, що обвинувачений Іващенко у листопаді 2009 року, обіймаючи вказану посаду, зловживаючи службовим становищем, усупереч інтересам служби та в порушення законів, підписав складений керуючим санацією план санації, яким передбачено реалізацію держмайна, яке складає цілісний майновий комплекс зазначеного підприємства, у тому числі трьох причалів, бомбосховища та будівлі, яка забезпечувала розміщення і збереження мобілізаційних матеріальних резервів, що не дозволялось за процедурою санації.

Стосовно обох обрано запобіжний захід - взяття під варту.

Нагадаємо, Валерій Іващенко обіймав посаду в.о. міністра оборони із червня 2009 до березня 2010 року.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Ще одному міністру Тимошенко вішають 70 мільйонів збитків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі