субота, 23 серпня 2008 15:01

Ще один корабель ЧФ Росії повернувся до Севастополя

Ще один корабель Чорноморського флоту (ЧФ) Росії повернувся на російську базу в Севастополі. Морський тральщик "Турбініст" о 12:20 за київським часом увійшов до бухти Севастополя, пройшов бонові ворота і встав біля причалу на постійному місці дислокації. Жителі Севастополя з російськими прапорами і гучним скандуванням "Росія-Севастополь- Чорноморський флот" зустрічали російський корабель.

Ніяких спроб перешкодити заходу корабля в бухту Севастополя не було. Представники українських націоналістів не робили жодних акцій та мирно дивилися на те, що відбувається, розпиваючи пиво.

Під час грузино-осетинского конфлікту МЗС України заявив, що Київ залишає за собою право не пустити назад на українську територію кораблі ЧФ, що знаходилися біля берегів Грузії, де брали участь в операції з примусу Грузії до миру. Потім український президент підписав указ, згідно якому командування Чорноморського флоту зобов"язане інформувати українську владу про намір залишити територію країни за три доби, а також про мету перетину держкордону України, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Ще один корабель ЧФ Росії повернувся до Севастополя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі