пʼятниця, 30 травня 2008 09:57

СДПУ(о): "Луценко і Балога панічно бояться Медведчука"

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко і глава Секретаріату Президента Віктор Балога панічно бояться СДПУ(о) і колишнього лідера цієї партії Віктора Медведчука, оскільки відчувають власну слабкість.

Про це заявив лідер Соціал-демократичної партії України (об"єднаної) Юрій Загородній.

"Ситуація, коли в українському суспільстві формується замовлення на політика, який уміє працювати і не схильний до популізму, лише збільшує ненависть "майданних ораторів" до Медведчука", - відзначив політик. Його цитує прес-служба партії.

Прізвище "Медведчук" завжди було червоною ганчіркою для "помаранчевих"

"Прізвище "Медведчук" завжди було червоною ганчіркою для "помаранчевих". Вони все частіше лякають ним один одного, розуміючи, що саме він стане тим українським лідером, який покладе край правовому беззаконню, в якому так комфортно живеться "любим друзям", - вважає лідер СДПУ(о).

Нагадаємо, раніше керівник Секретаріату Президента України Віктор Балога заявив, що реакція Прем"єр-міністра Юлії Тимошенко на лист Президента Віктора Ющенка про перебування на урядових посадах представників команди Медведчука свідчить про її тісні зв"язки з цим діячем, відомим своєю "послідовною боротьбою з "помаранчевими" силами, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «СДПУ(о): "Луценко і Балога панічно бояться Медведчука"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі