четвер, 13 вересня 2007 13:19

СБУ пробачила Ківалову пістолет на борту літака

Кандидат у народні депутати від Партії регіонів Сергій Ківалов не притягуватиметься до відповідальності у зв"язку з тим, що проніс на борт літака у червні нинішнього  року вогнепальну зброю.

Про це повідомила керівник прес-центру Служби безпеки України Марина Остапенко у четвер на брифінгу у Києві. За словами Остапенко, інцидент стався  27 червня.

Ківалов дійсно проніс на борт літака в аеропорту "Бориспіль" вогнепальну зброю - пістолет Макарова. Під час посадки інший пасажир помітив цей пістолет і повідомив відповідні служби. Зброя була вилучена на борту і оформлені відповідні документи.

"Він дійсно порушив закон. Але відповідальність наступає тільки тоді, коли є наслідки", - сказала Остапенко, відповідаючи на питання про те, чи притягуватиметься до відповідальності за такі дії Ківалов.

Керівник прес-центру СБУ також повідомила, що в результаті проведеного службового розслідування два співробітники авіаційної безпеки отримали догану, ще один був звільнений.

Остапенко наголосила, що у vip-залі Ківалов пройшов через так звану рамочку і спрацював сигнал, проте співробітник аеропорту не затримав його. Керівник прес-центру СБУ пояснила, що, у Ківлова був дозвіл на зброю, тому необхідно було оформити документи на її перевезення і перевозити її в спеціальному контейнері разом з багажем, але не на борту літака, повідомляє Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «СБУ пробачила Ківалову пістолет на борту літака ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі