середа, 21 серпня 2019 21:37

Савченко з'явилася на каналі кума Путіна

Нардеп 8-го скликання, підозрювана у тероризмі Надія Савченко з'явилася на телеканалі "112 Україна", пов'язаному з кумом президента Росії Віктором Медведчуком.

Нардеп хвалила телеканал "за якість картинки".

  Савченко після виборів з'явилася на телеканалі кума Путіна
Савченко після виборів з'явилася на телеканалі кума Путіна

Також Савченко заявила, що у Верховній Раді "залишилися пару порядних людей, до яких буде звертатися".

"І вони будуть допомагати депутатським зверненнями", - розповіла вона.

"Моя робота стає легшою. Народ мене звільнив від великого тягаря. Щодо обіцянок попередньої каденції, я їх особливо то і не давала", - сказала діючий нардеп.

Савченко також розповіла, "якими методами буде впливати".

"Знаю людей, які практикують ОСН (органи самоорганізації населення. - ред.), самоврядування різними методами. Все починається з низів. Потім воно йде догори. Все залежить...задачі по мірі їх поступлення", - заявила вона та додала, що "втомилася сидіти".

"Краще на Балтійському морі відпочину, ніж знову посиджу у в'язниці", - сказала Савченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ розвернула Савченко, яка їхала агітувати до бойовиків

Володимира Рубана та Надію Савченко затримали в березні торік.

Їх підозрюють у підготовці замаху на життя президента, прем'єр-міністра, членів уряду, народних депутатів, та у поваленні конституційного ладу. Вони нібито змовилася з ватажками ДНР Олександром Захарченком та Олександром Тимофєєвим. Після того, за версією слідства, в окупованих Макіївці, Горлівці й Донецьку купили зброю.

Обоє провели у СІЗО понад рік. Рубан — у Маріуполі. Савченко — в ізоляторах Служби безпеки України, Лук'янівському і Чернігівському СІЗО.

На позачергових виборах 21 липня намагалася переобратися по одномандатному округу в Донецькій області. За неї проголосували 8 людей.

Зараз ви читаєте новину «Савченко з'явилася на каналі кума Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі