середа, 05 грудня 2018 15:53

Савченко оголосила сухе голодування

Савченко оголосила сухе голодування
Нардеп Надія Савченко оголосила сухе голодування. Фото: Дзеркало тижня

Народний депутат Надія Савченко оголосила сухе голодування. Про це написали на офіційній сторінці нардепа у Facebook.

"Слідчі СБУ шантажують і тиснуть на народного депутата, голову ПП "Громадсько-політична платформа Надії Савченко", вимагаючи негайного ознайомлення з матеріалами справи адвокатів, щоб негайно розпочати розгляд справи по суті, в обмін на можливість бачитись із рідними, помічниками, поновити електронні ключі, відкрити рахунок у банку для реєстрації кандидатом у президенти.

У зв'язку з цим Надiя Савченко як політичний в'язень оголошує сухе голодування до моменту забезпечення прав і свобод згідно Конституції та чинного законодавства".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надії Савченко може загрожувати каліцтво на все життя

Народного депутата Надію Савченко затримали 22 березня. Вона перебуває у слідчому ізоляторі Служби безпеки України.

Її підозрюють у підготовці замаху на життя президента, прем'єр-міністра, членів уряду, народних депутатів, повалення конституційного ладу. Вона кілька разів проходила процедуру поліграфу. Востаннє результати показали, що Савченко справді готувала насильницьке повалення конституційного ладу та збройне захоплення влади. Через голодування мала криваву нудоту та проблеми із зубами. Нещодавно була проведена оперція на коліні.

Зараз ви читаєте новину «Савченко оголосила сухе голодування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

65

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі