понеділок, 14 квітня 2014 22:13

"Саша стоматолог" оплачує сепаратистський шабаш і капітуляцію міліції на сході України – Луценко

"Саша стоматолог" оплачує сепаратистський шабаш і капітуляцію міліції на сході України – Луценко
Фото: despravda.com

 Не можна спинити сепаратистів на сході України лише силовим методом.

Про це в ефірі програми Шустер LIVE заявив екс-міністр МВС Юрій Луценко.

"Я точно знаю, що з початку 2010 року всі призначення обласних управлінь МВС і їхніх заступників проходили через Олександра Януковича. Він їх особисто затверджував, ставив завдання мафіозної сім'ї. Оплачував виконання цих завдань. Він досі має гроші із конвертацій них центрів, із відкатів за вугілля. В нас новий заступник міністра по енергетиці – і далі людина Саші стоматолога. Оплачує весь цей сепаратистський шабаш і капітуляцію міліції", - повідомив Луценко.

Також екс-міністр зауважив, що антитерористична операція, оголошена МВС України, може бути ефективнішою.

"Що зараз у столиці робить Титан? Спецпідрозділ, який має охороняти державні об'єкти, охороняє ювелірні магазини і горілчані відділи. Він увесь сьогодні має бути на фронтовій полосі. Що робить по всій Україні ДПС? Чому на кожні 10 км фронтової зони не стоять блокпости і офіцери з автоматами не контролюють кожен автомобіль? Казати, що вони всі деморалізовані – не всі. Впевнений, що міліція, яку кинули проти людей на Майдані, сьогодні із задоволенням відмиє свої погони, якщо отримає чіткі і зрозумілі команди: знищення сепаратистів, локалізація обдурених людей",- вважає Луценко.

Проте, Луценко вважає, що лише силою не можна вирішити ситуацію:

"Ще вчора мав бути політичний месидж: ми готові говорити із людьми, яких дурили 20 років антиукраїнською пропагандою. Їм треба пропонувати демократичні механізми узгодження спільної української позиції. Для уникнення україно-української війни, яку 20 років на її території ведуть іноземні політики", - підсумував екс-міністр.

Зараз ви читаєте новину «"Саша стоматолог" оплачує сепаратистський шабаш і капітуляцію міліції на сході України – Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі