понеділок, 29 жовтня 2007 09:59

Саркозі вийшов із себе на телеінтерв"ю

Президент Франції Ніколя Саркозі не стримався на інтерв"ю для програми "60 хвилин" американського каналу CBS, коли зайшла мова про його колишню дружину Сесілію. Програма Леслі Шталя, покликана продемонструвати простим американцям "нового друга" США, була записана в Єлисейському палаці за два тижні до офіційного оголошення про розлучення Ніколя і Сесілії Саркозі і була показана в ефірі CBS 28 жовтня.

Проблеми у телевізійників почалися ще перед початком інтерв"ю, коли Саркозі мало не відмовився від розмови. Президент несподівано заявив, що у нього дуже багато справ і він не має часу на дурні бесіди, після чого назвав свого прес-секретаря "ідіотом" за те, що він запланував йому інтерв"ю на такий зайнятий день.

Леслі Шталь все ж таки розпочав інтерв"ю, і Ніколя Саркозі якийсь час досить жваво відповідав на запитання, що стосуються його політичної кар"єри, а також відносин між США і Францією.

Проте коли журналіст поставив питання, що стосується чуток про можливе розлучення президента, Саркозі не стримався. "Якби мені й було що сказати про Сесілію, я б уже точно не зробив цього тут", - заявив президент, після чого пішов геть.

Ніколя Саркозі відомий доволі запальною вдачею, особливо коли справа стосується його особистого життя. Так, у серпні нинішнього року, проводячи відпустку в США, він мало не накинувся на фоторепортерів, що знімали його під час водної прогулянки. Тоді він у самих плавках стрибнув у човен фотографів і лаявся на них французькою, пише Lenta.ru.

 

Зараз ви читаєте новину «Саркозі вийшов із себе на телеінтерв"ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі