четвер, 10 травня 2007 08:52

Саркозі повернувся до Парижа після відпочинку на Мальті

Обраний президент Франції Николя Саркозі вчора пізно ввечері повернувся до Парижа після відпочинку на Мальті, який викликав жваву полеміку у французькій пресі та гостру критику з боку лівої опозиції.

За словами джерел, приватний реактивний літак, що належить відомому підприємцеві Венсану Боллоре, близько 23 години (опівночі за київським часом) доставив Саркозі та членів його сім"ї в паризький аеропорт Ле-Бурже. З аеропорту автомобільний кортеж обраного президента у супроводі поліцейських автомобілів і мотоциклістів попрямував до Парижа.

Рішення Саркозі вирушити на Мальту наступного дня після перемоги на недільних президентських виборах викликало гостру критику з боку лівої опозиції та профспілок. А одна з організацій, що виступає на захист безробітних, навіть підрахувала, що вартість триденного "відпочинку мільярдера", який дозволив собі Саркозі, "дорівнює 17-річному заробітку людини, яка одержуює мінімальну зарплату, і 36-річний дохід того, хто живе на соціальну допомогу", повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Саркозі повернувся до Парижа після відпочинку на Мальті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі