вівторок, 22 грудня 2015 06:20

"Самопоміч" не голосуватиме за Держбюджет - нардеп

"Самопоміч" не голосуватиме за Держбюджет - нардеп
Фото: tsn.ua

Фракція "Самопоміч" не голосуватиме за проект Державного бюджету на наступний рік.

Про це в ефірі "5 каналу" заявив народний депутат Олександр Опанасенко.

"Ми, як і наші колеги з коаліції, за кота в мішку, який був в минулому році, голосувати не будемо. У минулому році ми розуміли, що Кабмін новий, усього 20 днів працює, треба піти на зустріч. А зараз був рік, щоб відповідно до законодавства подати за три місяці проект бюджету", — сказав він.

Як повідомлялося, 17 грудня на позачерговому засіданні ВР нардепи не голосували за проект Держбюджету на наступний рік. Було ухвалене рішення переглянути проект бюджету виходячи з рішення зкорегувати Податковий кодекс.

Вчора, 21 грудня, спікер парламенту В.Гройсман повідомив, що робота з доопрацювання проекту держбюджету просувається і він сподівається на його розгляд цього пленарного тижня (22- 25 грудня). Водночас, він не виключив можливість продовження пленарних засідань і наступного тижня для того щоб з 1 січня в країні діяв бюджет на 2016 рік.

Слід додати, що три фракції Верховної Ради, а саме "Батьківщина", "Самопоміч" та Радикальна партія, відмовилися віддавати голоси за проект Державного бюджету доти, доки на голосування не буде винесене питання відставки всього складу уряду.

Окрім цього, фракція "Опозиційний блок" заявила, що не голосуватиме за новий проект Держбюджету на 2016 рік та за Податковий кодекс.

Зараз ви читаєте новину «"Самопоміч" не голосуватиме за Держбюджет - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі