четвер, 01 травня 2008 12:36

Самойлик: Компартія обов"язково підтримає БЮТ

Фракція Компартії України обов"язково підтримає рішення БЮТ прийняти зміни в Конституцію. Так само як і Партія регіонів. Таким чином, вийде пристойна кількість голосів - 360-370.

Так народний депутат України від Компартії Катерина Самойлік прокоментувала ініціативу фракції БЮТ внести на розгляд Верховної Ради свої пропозиції щодо внесення змін до Конституції відразу після травневих свят.

"Ми підтримуємо і вітаємо це. У Компартії постійно говорили, що виступаємо за ліквідацію інституту президентства і за парламентську республіку. Тому кожен крок просування до парламентської республіки ми вітатимемо і всіляко сприятимемо, щоб так і було", - відзначила комуністка.

Вона також спрогнозувала, що не тільки фракція комуністів, але і фракція Партії регіонів підтримають ці зміни в Конституцію.

Нагадаємо, прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко переконана, що після пасхальних свят "парламент збереться і проголосує зміни в Конституцію" щодо встановлення в Україні парламентської форми правління.

За матеріалами: ІМК.

Зараз ви читаєте новину «Самойлик: Компартія обов"язково підтримає БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі