Ексклюзиви
понеділок, 19 червня 2017 14:03

Шабунін підтвердив, що пастор його церкви в минулому - фальшивомонетник

Шабунін підтвердив, що пастор його церкви в минулому - фальшивомонетник
Глава громадської органзації "Центр Протидії Корупції" Віталій Шабунін підтвердив, що є прихожанином церкви "Народ Божий" і запропонував своїм підписникам особисто познайомити їх з прихожанами церкви - колишніми ув'язненими і екс-наркозалежними

Серед парафіян церкви "Народ Божий" є колишні в'язні і люди з наркозалежністю.

Про це на своїй Facebook-сторінці написав голова правління громадської органзації "Центр Протидії Корупції" Віталій Шабунін.

Відтак, активіст підтвердив, що голова церкви Віктор Мураль-Сікорський в колишньому — фальшивомонетник .

"Я вам більше скажу, в іншого служителя (Віктора Рєзнікова) в минулому мєнта і бізнесмена чеченці викрали сина і пообіцяли закатувати (або 100 млн.руб. за три дні), а під час друго замаху він кулю прямісінько в голову отримав. А ще в мене в церкві є люди, які по 10 років сиділи чи на голці чи в тюрмі (міняючи місцями час від часу). Таких історій - сотні. Зміни в житті усіх цих людей - найкращий приклад Божої любові до кожного з нас", - написав Шабунін.

Також голова ЦПК підтвердив, що він є прихожанином церкви "Народ Божий" і запропонував своїм підписникам особисто познайомити їх з парафіянами "Народу Божого" які є колишнімим в'язнями та людьми з наркологічною залежністю.

Зараз ви читаєте новину «Шабунін підтвердив, що пастор його церкви в минулому - фальшивомонетник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути