субота, 31 жовтня 2020 21:02

Саакашвілі відмовляється від поста прем'єра Грузії

Саакашвілі відмовляється від поста прем'єра Грузії
Грузинські телекомпанії опублікували перші результати екзитполів за підсумками парламентських виборів. Фото: president.gov.ua

Екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі відмовляється від поста прем'єр-міністра, щоб опозиція змогла об'єднатися навколо єдиної мети.

Про це він заявив в ефірі телекомпанії "Мтаварі архі" та додав, що на парламентських виборах в Грузії опозиція перемагає, передає "Грузія Online".

"Опозиційний спектр здобув переконливу перемогу", - сказав Саакашвілі.

За даними політика, його блок "Єдиний національний рух - Сила в єдності" виграє у всіх великих містах країни.

"Ми повинні сформувати широку коаліцію опозиційних сил, уряд національної єдності", - зазначив Саакашвілі.

Глава правлячої партії "Грузинська мрія" Бідзіна Іванішвілі також оголосив про перемогу на парламентських виборах і подякував виборцям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі анонсував боротьбу з корупцією в архітектурно-будівельній галузі

Грузинські телекомпанії опублікували перші результати екзитполів за підсумками парламентських виборів. За даними опозиційного каналу "Мтаварі архі", у правлячої партії "Грузинська мрія" 41%, у блоку "Єдиний національний рух - Сила в єдності" - 33%.

За даними інших телеканалів, результат правлячої партії коливається від 46 до 55% голосів, у головної опозиційної сили - від 23 до 28%.

Раніше Саакашвілі вирішив покинути Україну і повернутися в Грузію нібито через майбутні парламентські перегони.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі відмовляється від поста прем'єра Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі