понеділок, 08 лютого 2010 17:55

Саакашвілі: Грузія залишиться другом України

Саакашвілі: Грузія залишиться другом України

Президент Грузії Михайло Саакашвілі повідомив, що підтримує контакти з представниками передвиборчих штабів обох кандидатів в президенти України.

"Як би не завершилися вибори, Грузія залишиться другом України", - сказав Саакашвілі в понеділок на зустрічі з представниками парламентської більшості.

На його думку, проблеми в Україні пов"язані з відсутністю єдності в урядовій команді.

"Це дуже важливий урок для Грузії, оскільки приклад України показує, що останні роки в цій країні пройшли в постійних суперечках і сварках у владних структурах, а також в постійних позачергових виборах, вуличних акціях", - відзначив Саакашвілі.

За його словами, відсутність єдності у владних структурах не дозволила Україні стати успішною країною в економічному плані.

"Практично за всіма економічними показниками, починаючи від доходу на душу населення і закінчуючи боротьбою з корупцією, сьогодні Грузія істотно випереджає Україну, і це відбулося лише за останні п"ять років", - сказав Саакашвілі.

"Звідси і головний висновок: революція - це не махання прапорами на вулиці, революція - це хворобливі радикальні реформи і загальнонаціональна єдність навколо головних питань" - додав Саакашвілі.

Він вважає, що "дві дуже близькі один до одного країни, після революції пішли різними шляхами".

"Дуже багато хто хоче внести в наше суспільство розкол, але цього не станеться. І скільки б навколо нас не скулили, наш караван дійде до кінцевої мети", - сказав Саакашвілі.

Інтерфакс
Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі: Грузія залишиться другом України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі