пʼятниця, 25 квітня 2008 13:13

Рятувати Семенюк приїхав начальник держохорони

Начальник Управління Державної охорони Валерій Гелетей прибув до Фонду державного майна і зараз проводить консультації з Валентиною Семенюк-Самсоненко, яку за рішенням Кабінету Міністрів усунули з посади керівника ФДМ.

Про це повідомив представлений у п"ятницю прем`єр-міністром Юлією Тимошенко виконуючий обов`язки голови Фонду держмайна Андрій Портнов.

"Про що вони говорять, я можу тільки здогадуватися", - зазначив в.о. голови ФДМ.

За словами Портнова, поширена інформація про нібито захоплення Фонду держмайна представниками Кабінету Міністрів не відповідає дійсності.

"Ми з прем`єр-міністром приїхали до Фонду сьогодні вдвох. Юлія Володимирівна навіть відмовилася від машини супроводу", - зазначив в.о. голови Фонду.

6 лютого 2008 р. Кабмін усунув Семенюк-Самсоненко з посади голови ФДМ і призначив виконувати ці обов`язки Портнова.

Також Кабмін призначив нових заступників голови Фонду держмайна.

Проте вже 7 лютого Ющенко своїм указом зупинив дію розпорядження Кабміну про усунення Семенюк-Самсоненко від виконання обов"язків голови Фонду державного майна.

Президент також направив відповідне подання з приводу конституційності розпоряджень Кабінету Міністрів до Конституційного Суду.

У п"ятницю прем`єр-міністр Юлія Тимошенко представила Портнова як нового виконуючого обов`язки голови Фонду держмайна.

Сам Портнов заявив, що Київський окружний адміністративний суд своїми постановами припинив дії указів Президента України про кадрові призначення у ФДМ, а також зупинення приватизації Одеського припортового заводу, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Рятувати Семенюк приїхав начальник держохорони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі