пʼятниця, 24 квітня 2020 03:34

Рябошапка розповів, як Баканов рятує Приватбанк від НАБУ

Рябошапка розповів, як Баканов рятує Приватбанк від НАБУ
Баканов затягує ключову експертизу у справі Привата. Фото: Ракурс

Глава Служби безпеки України Іван Баканов блокує проведення ключової експертизи в одній із справ Національного антикорупційного бюро про виведення грошей з ПриватБанку.

"Ще одне надважливе для України провадження може бути швидко завершено, щойно друг президента, Голова СБУ, розблокує проведення ключової експертизи в одному із проваджень НАБУ щодо "Приватбанку", написав ексгенпрокурор Руслан Рябошапка у своїй колонці для Української правди.

"Вже декілька місяців заблокована керівництвом СБУ експертиза рятує організаторів мільярдної схеми від повідомлення про підозру. Нагадаю, що згідно із законом повідомити про підозру без встановлення експертизою збитків НАБУ/САП не мають права. Десятки проваджень, пов'язаних із резонансними справами, до яких могли бути причетні колишні високопосадовці, ми збирали по всій країні, знову об'єднували їх, відновлювали, фактично розпочинали заново", заявив ексгенпрокурор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рябошапка назвав підозру Порошенку юридичним "трешем"

5 березня на позачерговому засіданні Верховна Рада висловила недовіру генеральному прокурору Руслану Рябошапці. Він заявив, що планує повернутися в політику.

Новим генпрокурором 17 березня призначили Ірину Венедіктову.

Зараз ви читаєте новину «Рябошапка розповів, як Баканов рятує Приватбанк від НАБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі