четвер, 28 серпня 2008 08:50

Рух не зрадить коаліцію з БЮТ ні за яких умов

Рух не зрадить коаліцію з БЮТ ні за яких умов
Народні депутати з групи Народного Руху України (блок "Наша Україна - Народна самооборона") категорично спростували інформацію про те, що можуть вийти з коаліції у випадку, якщо БЮТ не проголосує за постанову, яка засуджує дії Росії в Грузії.

Як повідомляє прес-служба партії, глава Львівської обласної організації НРУ, парламентарій Ярослав Кендзьор повідомив, що "Рух ніколи не піде в коаліцію, яку в Секретаріаті планують створити після розвалу існуючої".

"Рух не буде розмінною монетою, яка може призвести до розвалу демократичної коаліції. Резолюцію щодо Грузії потрібно обов"язково погоджувати з партнерами з БЮТ, щоб її підтримали всі коаліціанти. Але навіть якщо постанова провалиться, з коаліції ми не вийдемо. Це наша принципова позиція. Навряд чи Секретаріат сподівається на Рух в своїх планах - для розвалу коаліції у них є бойовий загін "Єдиного центру", - сказав він.

"Ми не ведемо ніяких переговорів щодо виходу з коаліції, про це не може бути і мови. До того ж, резолюцію щодо Грузії БЮТ підтримає. Розмови про те, що Рух може сприяти розвалу коаліції, приводять до думки, що палата номер шість все ж таки працює", - підтвердив думку колеги заступник глави НРУ, народний депутат Вячеслав Коваль.

Нагадаємо, раніше глава НРУ, народний депутат від блоку "Наша Україна - Народна самооборона" (НУНС) Борис Тарасюк заявив, що події в Грузії у жодному випадку не можуть розколоти коаліцію у Верховній Раді, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Рух не зрадить коаліцію з БЮТ ні за яких умов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі