четвер, 08 травня 2008 07:46

Рудьковського знову застукали з якоюсь дівчиною (ФОТО)
7

Рудьковський з дружиною Веронікою Ординською
Екс-міністру транспорту і зв"язку Миколі Рудьковському не щастить. На гроші залетів за ґратами сидів, у перелюбстві його звинуватили, до лікарні під ніж потрапив... Тепер - нові пригоди Рудьковського.

Після Великодня екс-міністр з"явився у центрі міста із супутницею - брюнеткою. Здавалося б, випадок зі знаменитою моделлю Олександрою Ніколаєнко мав би навчити Миколу бути обережнішим. Але його знову ловлять на гарячому - із жінкою.

У суботу 3-го травня Рудьковському захотілося зайти у ресторан. Причому завітав він туди не один, а супроводі панянки із сумочкою "Louis Vuitton".

Щоправда, хто знає, може, то просто подруга чи родичка 41-річного пана Рудьковського... А можливо, і дружина - її ж бо відтоді, як вона вийшла за Рудьковського, ніхто практично не бачив. Тож пізнати пані Рудьковську - не так вже й легко.

Нагадаємо, колишній міністр одружений на Вероніці Ординській. Колись жінка скандального Миколи Рудьковського отримала титул "Міс Києва". Було це у 1992-му.

У 1993-му майбутня дружина Рудьковського взяла участь у популярному національному конкурсі "Міс Україна".

Перемогу Вероніка не здобула, проте на неї вдягли стрічку із написом "Віце-Міс Україна". Їй тоді було 16 років. Потім Вероніка працювала моделлю у Парижі і деякий час вивчала англійську у Лондоні.

З Миколою Рудьковським Ординська познайомилася у 1997-му. Незабаром вони одружилися і з того часу Вероніка почала вести досить закритий спосіб життя. Побачити десь дружину Рудьковського - нелегко, та й на людях пара практично не з"являється разом.

Наразі у подружжя Рудьковських двоє дочок. Старша, Настя минулого року пішла до школи. Меншій Ані до школи ще років 4-5 рости треба.

12-го квітня надвечір Рудьковський був помічений з жінкою, схожою на його травневу супутницю, при вході у новий ботанічній сад, що на станції метро "Дружби народів".

Сам екс-міністр в темних окулярах ішов пішки, а молода жінка була верхи - на електронному самокаті. При цьому Микола просив всіх перехожих розступитися і дати їм дорогу.

За матеріалом: TabloID.

Зараз ви читаєте новину «Рудьковського знову застукали з якоюсь дівчиною (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі