понеділок, 22 вересня 2008 08:44

Рудьковський залишиться з Морозом

Микола Рудьковський не має наміру лобіювати собі місце в списках іншої політичної сили, розповів лідер СП Олександр Мороз.

Як повідомили в прес-службі СПУ, Рудьковський зараз активно працює з Чернігівською обласною організацією, де він раніше був першим секретарем ОК СПУ, і з активом партії.

Мороз також заявив, що партію "не розхолоджують" дані різних соціологічних служб, у тому числі і КМІС, згідно з якими на дострокових виборах СПУ не подолає прохідний бар"єр: "Ми не особливо орієнтуємося на дані соціологічних служб - вони багато в чому маніпулятивні і заангажовані. Ми орієнтуємося на власні соціологічні дані".

Соціалісти, за словами Мороза, пропонували і пропонують зосередити сили на тих регіонах, де є переконлива підтримка ідей партії.

"Якщо у комуністів немає у Львові підтримки - не треба витрачати сили. Також і нацдемам немає потреби боротися за голоси в Донецьку. І тоді буде адекватне представництво партій у Верховній Раді, парламент відображатиме реальну картину суспільства і його симпатій", - упевнений Мороз, пише Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Рудьковський залишиться з Морозом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі