Ексклюзиви
пʼятниця, 23 травня 2008 16:48

Рудьковський вибачився перед Ющенком

Екс-міністр транспорту Микола Рудьковський просить пробачення в президента Віктора Ющенка, в.о. голови СБУ Валентина Наливайченка ілідера блоку свого імені Володимира Литвина за некоректні висловлювання в їх бік.

Про це він заявив на прес-конференції в п"ятницю, повідомляють Українські новини.

"Політикам у своїх руйнівних оцінках один одного необхідно зробити крок назад. Для себе я його вже зробив і вважаю невиправданими свої висловлювання убік деяких колег, які я у свій час допустив", - сказав він.

Зокрема, він зазначив, що це стосується критичних оцінок з його боку Литвина, коли він був народним депутатом і Наливайченка і Ющенка, коли він був на посаді міністра.

Рудьковський також повідомив, що Печерський районний суд Києва розгляне по суті справу про розтрату ним державних коштів 28 травня.

Наприкінці листопада 2007 року СБУ порушила кримінальну справу за фактом розтрати 0,4 млн. гривень службовими особами одного з держпідприємств Міністерства транспорту й зв"язку.


Зараз ви читаєте новину «Рудьковський вибачився перед Ющенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути