Ексклюзиви
понеділок, 14 травня 2007 08:23

Рудьковський: Ющенко готує указ про відставку Януковича або Цушка

Міністр транспорту і зв"язку Микола Рудьковський заявляє, що Секретаріат президента готує укази про відставку уряду або про відсторонення міністра внутрішніх справ.

Про це він повідомив в інтерв"ю "5 каналу" у неділю ввечері, коментуючи звільнення Віталія Гайдука з посади секретаря Ради нацбезпеки і оборони та призначення на цю посаду Івана Плюща.

"Я не виключаю, що це була одна з розробок Секретаріату президента, щоб відповісти на якусь конструктивну позицію коаліції, чи створити відповідну атмосферу, щоб Ющенко підписав указ про відставку уряду, чи за рішенням РНБО міг підписати черговий незаконний указ про відсторонення міністра внутрішніх справ, як це зараз обговорюється", - зазначив міністр.

"І ми знаємо, що технологічно деякі з цих указів вже підготовлені в Секретаріаті", - заявив Рудьковський.

"Якщо ці кроки будуть здійснені, то український народ і політики не будуть спокійно дивитися на ці процеси. А тих людей, які це вчинять, буде притягнуто до кримінальної відповідальності за скоєні злочини", - переконаний він.

Міністр також не виключив, що відставка Гайдука – "це демонстрація того, що людина з відповідним авторитетом і життєвим досвідом не захотіла брати участь у цій брудній справі", пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Рудьковський: Ющенко готує указ про відставку Януковича або Цушка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути