понеділок, 18 лютого 2008 20:45

Рудьковський ще на одну ніч залишиться на нарах

Екс-міністр транспорту Микола Рудьковський не зможе у п"ятницю вийти із СІЗО, заявила його прес-секретар Вікторія Бутенко.

Вона вважає, що засідання Апеляційного суду Києва спеціально було призначено на пізній час, аби екс-міністр залишався в СІЗО якомога довше.

"Ми вважаємо, що суд було призначено впритул за часом. Бо на момент закінчення засідання була закрита канцелярія і нам ніхто не зміг видати копію рішення суду. І вже СІЗО не приймало документи", - заявила Бутенко.

За її даними, розпочате о 16.00 засідання суду закінчилося після 17.00. Копію рішення в канцелярії тепер можна буде одержати лише у вівторок вранці, після 9.00.

Бутенко зазначила, що Рудьковський, швидше за все, ще не знає про рішення суду у понеділок, оскільки зараз зв"язку з ним немає, адвокат був у нього у першій половині дня.

Разом з тим, вона допускає, що Рудьковському можуть повідомити про рішення суду співробітники СІЗО. "Можливо, начальник СІЗО повідомить…", - сказала вона.

Як відомо, у понеділок Апеляційний суд Києва ухвалив рішення відмінити ухвалу Печерського райсуду столиці про обрання запобіжним для Рудьковского заходом взяття під варту і ухвалив рішення звільнити його під підписку про невиїзд, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Рудьковський ще на одну ніч залишиться на нарах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі