понеділок, 11 лютого 2008 14:13

Рудьковський: "Мене замовив Балога" (ФОТОРЕПОРТАЖ)

"Мені пропонували виїхати з країни і не піддавати себе цим випробуванням, але я не боюся об"єктивного розслідування, у мене є всі документи, - заявив сьогодні Микола Рудьковський на засіданні Печерського районного суду. - Мене замовив Секретаріат Президента, про це все говорить. Мета моєї "посадки": показати, що буде з тими, хто багато говорить.

Рудьковський закликав опозиційних політиків, бути стриманими у своїх висловах, інакше з ними може статися те, що і з ним.

"Я закликаю політиків України бути стриманими, особливо опозиційних. У цій державі справедливості і закону немає!", - сказав екс-міністр.

Рудьковський розраховує, що суд закриє кримінальну справу. Екс-міністр заявив сьогодні, що готовий пройти тест на детекторі брехні.

В той же час, народний депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич, коментуючи ситуацію, заявив, що вона загострить ситуацію у парламенті.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Рудьковський: "Мене замовив Балога" (ФОТОРЕПОРТАЖ)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі