Ексклюзиви
четвер, 06 вересня 2007 14:29

Рудьковський категорично відмовився спілкуватися зі слідчими СБУ

Міністр транспорту та зв"язку України Микола Рудьковський заявив сьогодні на прес-конференції у Дніпропетровську про відсутність підстав давати покази слідчим СБУ з приводу його заяв про можливість масштабних терактів на транспорті.

"Абсолютно немає жодних підстав давати пояснення СБУ. Всі матеріали я передав СБУ раніше. А зараз покажу копію листа на ім"я Президента України Віктора Ющенка від 23 серпня, в якому я, посилаючись на повідомлення у ЗМІ, попереджував про можливі інциденти на транспорті", - підкреслив міністр.

За його словами, реакції від Президента, його Секретаріату та СБУ не надійшло.

Рудьковський зазначив, що саме це і "нагнітання ситуації" спонукали його до оприлюднення позиції щодо ймовірних терактів.

Сьогодні після наради, яку провів міністр Рудьковський на Придніпровській залізниці, представники оперативно-слідчої групи СБУ намагалися отримати у міністра пояснення щодо його попередніх заяв. Однак він категорично відмовився спілкуватися зі слідчими СБУ.

Міністр транспорту, відповідаючи на запитання журналістів, також повідомив, що не знає про позачергове засідання Міжвідомчої координаційної комісії Антитерористичного центру при СБУ, куди Рудьковського викликано на 7 вересня для надання пояснень по суті, пише УНІАН.   



Зараз ви читаєте новину «Рудьковський категорично відмовився спілкуватися зі слідчими СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути