четвер, 09 вересня 2010 16:40

Розкол між "регіоналами" і комуністами почнеться з Криму - політолог

Розкол між "регіоналами" і комуністами почнеться з Криму - політолог
У Криму відбувається конфлікт між представниками Партії регіонів і Комуністичною партією України. Трохи пізніше він виразно проявиться на рівні всієї України.

Таку думку у коментарі кореспонденту Gazeta.ua висловив політолог Володимир Фесенко.

"Лідер кримських комуністів Леонід Грач і республіканська організація КПУ там уже перейшли у відверту опозицію до Партії регіонів. Цю тенденцію ми згодом побачимо і в столиці. Окрім цього, в Криму є ще одна лінія протиріч - між Партією регіонів і проросійськими організаціями. Вони також проявлять себе лише у майбутньому", - наголосив Фесенко.

На його думку, ситуація на місцевих виборах у Криму не дасть сюрпризів і сенсацій. Вже зараз можна прогнозувати перемогу Партії регіонів. Це відбудеться силою інерції президентських виборів, на яких переміг Віктор Янукович.

Нагадаємо, дещо раніше нардеп від НУ-НС Олесь Доній заявив, що комуністи ніколи не залишать "регіоналів". КПУ намагається створити ілюзію.

Зараз ви читаєте новину «Розкол між "регіоналами" і комуністами почнеться з Криму - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі