вівторок, 11 серпня 2020 14:17

"Розцінюю як погрозу від влади" - Богдан прокоментував підпалення авто

"Розцінюю як погрозу від влади" - Богдан прокоментував підпалення авто
Підпалення авто Богдан назвав політичним рішенням. Фото: з офіційної сторінки у Facebook Андрія Богдана

Ексглава Офісу президента Андрій Богдан заявив, що розцінив підпалення автівки Tesla як погрозу від влади.

Відповідну заяву Богдан оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

Він не назвав жодних прізвищ чи посад, причетних до підпалення.

Однак наголосив, що замовник підпалення має певний кримінальний досвід, а його співучасники сидять у найвищих владних кабінетах.

"Оскільки це лише черговий момент у низці кримінальних справ проти мене та моїх друзів і чорнушних хвиль у ЗМІ, я розцінюю це як погрозу від влади. Крім того, простежується певний символізм: рівно пів року з того часу, як я щасливим звільнився з посади керівника Офісу президента. Я розумію, що замовник цього злочину має певний кримінальний досвід, а його співучасники сидять у найвищих владних кабінетах. Проте, дорогенькі, кризові історії - моя робота. Перекладаю: це ви зараз бахнули керасину в кастрік. Ну що ж, будемо зараз активно виводити вас на чисту воду", — написав ексчиновник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві згоріли дві елітні автівки

Займання авто Богдана сталося близько 03:00 11 серпня. Його ліквідували через кілька хвилин. На дах Tesla поставили сумку з невідомим вмістом. Вона і стала джерелом спалаху. Постраждалих внаслідок інциденту немає. Водночас транспортний засіб обгорів.

Зараз ви читаєте новину «"Розцінюю як погрозу від влади" - Богдан прокоментував підпалення авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі