понеділок, 29 вересня 2008 15:24

Росії вигідна політична нестабільність в Україні

Росії вигідна політична нестабільність в Україні
Російській Федерації вигідна політична нестабільність в Україні. Так вважає народний депутат від НУ-НС Олесь Доній.

Доній зазначив, що російський чинник в українській політиці є одним з ключових на цьому етапі. "Значною мірою українська політична криза якраз безпосередньо пов"язана із зростанням російської могутності. Зараз Росія дуже зацікавлена в розширенні свого впливу на всьому пострадянському просторі, і Україна для неї дуже цікава", - підкреслив парламентарій.

Депутат критикує українську політичну еліту за слабкість і недалекоглядність, що "грає на руку Росії". "У наростанні політичного хаосу зацікавлені значною мірою провідні політичні еліти... Мета - не допустити стабільності в Україні", - упевнений Доній, повідомляє ЛІГА.

За його словами, українська еліта не усвідомлює серйозності ситуації, - зокрема, того, що це може привести до розвалу української державності. Зараз украй важливо знайти взаєморозуміння між українським політиками, - підкреслив він, додавши: "Інакше події в Україні можуть розвиватися у вигідному для російської сторони напрямі".


Зараз ви читаєте новину «Росії вигідна політична нестабільність в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі