четвер, 13 жовтня 2022 19:19

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія змінила стратегію щодо України: Подоляк розкрив деталі

Росія змінила стратегію щодо України: Подоляк розкрив деталі
Росія намагається оголосити Україну державною-терористом. Фото: eastnews.ua

Росія розпочала нову стратегію стосовно України. На початку тижня там заявили, що Україна є терористичною країною.

Про це розповів радник голови Офіса президента Михайло Подоляк. Він сказав, що це виглядає дуже дивно і весь цивілізований світ це розуміє, передає "24 канал".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підбитий Кримський міст показали з космосу: нові фото

РФ звинувачує Україну у підриві Кримського моста. Подоляк наголосив, що Київ не має до цього стосунку.

"Росія хоче продати цю концепцію – мовляв, Україна – терористка насправді", – сказав радник.

Цю тезу часом підхоплюють і західні журналісти.

"Але мені здається, що всі ці спроби Росії сказати, що Україна – терористка, не матимуть жодних наслідків. Бо всі розуміють, що Україна – сучасна та прозора держава, яка абсолютно ефективно воює на полі бою і дає можливість бачити все світу наживо, аби всі врешті зрозуміли звірячу сутність Росії", – наголосив Подоляк.

Україні не потрібні теракти. Ми маємо потужну армію та широку лінію фронту і можемо знищити потрібну кількість росіян саме на полі бою.

Уранці 8 жовтня на залізничній гілці Кримського мосту спалахнула потужна пожежа. Окупаційна "влада" Криму заявила, що на Кримському мосту нібито вибухнув вантажний автомобіль. Так званий голова "парламенту Криму" заявив, що дорожнє полотно на Кримському мосту пошкодили "українські вандали".

Згодом російські ЗМІ опублікували відео з моментом вибуху на Кримському мосту. Пізніше окупанти заявили про відновлення руху через Кримський міст для легкових авто та автобусів.

За підривом Кримського мосту 8 жовтня стоїть Служба безпеки України, писала "Українська правда" з посиланням на свої джерела.

Російський диктатор Володимир Путін назвав інцидент "терактом", націленим на цивільну інфраструктуру Росії. Водночас глава Слідчого комітету РФ Олександр Бастрикін заявив, що до "теракту" нібито причетні "українські спецслужби", яким допомагали громадяни Росії та третіх держав.

Зараз ви читаєте новину «Росія змінила стратегію щодо України: Подоляк розкрив деталі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі